Over ons

Marcelissen is specialist op het gebied van voedselverwerkende machines voor de AGF-sector. Reeds sinds 1950 zijn wij actief in de ontwikkeling en bouw van aardappelverwerkende machines. Met trots kunnen we daarom zeggen dat we echte kenners zijn op het gebied van de aardappelverwerking.
 
 Vanaf 2000 behoren wortelen echter ook tot ons specialisme. Mede door de kennis en kunde op het gebied van de aardappelverwerking, zijn wij in staat geweest om een aantal moderne en betrouwbare machines op de markt te brengen. Machines volgens de huidige stand der techniek met verschillende functies, capaciteiten en die bovenal geschikt zijn voor een efficiënte verwerking van uw producten.
 Maar het gaat verder dan dat. Naast het concrete ontwerp en de bouw van machines, kunt u bij ons ook terecht voor een deskundig advies. Wij begrijpen uw proces en bijbehorende belangen, waardoor we met onze kennis - samen met u - op zoek kunnen naar een passende oplossing.
 
Na aardappelen en wortelen, bleek al snel dat onze machines ook bij andere groenten en fruit bijzonder goed toepasbaar zijn. Met het doorontwikkelen van ons huidig aanbod en de ontwikkeling van nieuwe machines, zijn wij daarom in staat om een grote diversiteit aan producten te behandelen met deze machines. Hierbij kunt u denken aan courgettes, komkommers, uien, (knol)selderij, pistachenoten en tomaten. 
 
 Mocht uw product nog niet genoemd zijn, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag de uitdaging aan       om ook voor uw product een goede machine te regelen.
 Voor meer informatie zie; onze producten en machines.